Geen Secretary, wel Transamerica

De Cinebaars: het wordt steeds meer een begrip in De Baarsjes. Iets dat mensen niet meer willen missen, zo lijkt het. Want iedere eerste woensdag van de maand is het drukker bij Meneer de Wit in de Baarsjes. Waarom? Omdat je dan een gratis speelfilm kunt zien. En omdat je er sinds kort ook getrakteerd wordt op een verrassingsact…

Hoe meer neerslag, hoe meer publiek
Gisteren (6 januari 2010) knepen we ‘m wel een beetje, omdat het zo hard gesneeuwd had, en zo’n beetje alle wegen naar De Baarsjes spekglad waren. En iedere andere keer als het Cinebaars-woensdag is, regent het ook, op de een of andere manier…

Maar gisteren, zelfs met deze sneeuwval, was onze improv-bios packed! Er moesten zelfs stoelen bij!! Waarom? Omdat zo’n beetje alle bezoekers dicht in de buurt wonen, en gewoon rustig kunnen lopen naar de place to be. En niemand vond het erg dat we niet -zoals aangekondigd- The Secretary vertoonden, maar Transamerica. Dankjulliewel.

Voor iedereen die gisteren de sneeuw trotseerde: dank je wel!

Mooi toch, De Baarsjes? Tot de volgende Cinebaars – 3 februari.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *